رادیاتور قرنیزی از جدیدترین سیستمهای گرمایشی است؛ که امروزه به دلیل مقرون به صرفه بودن با توجه به کارآمدی زیاد و سازگاری بالای آن با محیط زیست در میان مصرف کنندگان به شدت محبوب شده است. طراحی منحصر به فرد انواع رادیاتور قرنیزی به گونهای است که به آنها امکان استفاده از منابع تجدیدپذیر را با بالاترین راندمان فراهم میکند.
اگر قصد استفاده از رادیاتور قرنیزی را در منزل خود دارید؛ پس به شما توصیه میشود برای یافتن مزایا و معایب رادیاتور قرنیزی این مطلب را با ما همراه باشید.

رادیاتور قرنیزی چیست؟
رادیاتور قرنیزی سیستمگرمایشی از جنس آلیاژ آلومینیومی است؛ که با طراحی مدرن و ظاهر لوکس آن، خدمات گرمایشی را برای منزل شما فراهم میکند. این شیوه نوین امکان تبدیل قرنیز به سیستم گرمایشی را با جاسازی رادیاتورهای طولی در فضای پشت آن، علاوه بر داشتن تمام ویژگیهای سایر رادیاتورهای معمولی، موجب صرفه جویی در هزینه برای مصرف کنندگان شده است.
فراهم آوردن شرایط استفاده از این محصول با کمترین امکانات و سادهترین عملکرد که در سایر رادیاتورهای معمولی نیز به کار رفته است، استفاده از هر پیچیدگی در ساخت آن را رد میکند.

شناخت انواع رادیاتور قرنیزی
رادیاتورهای قرنیزی با توجه به نحوه کارشان به دو نوع الکترونیک و هیدرونیک تقسیم میشوند؛ که هر کدام مزایا و معایب رادیاتور قرنیزی خاص خود را به دنبال دارند. در ادامه به معرفی مختصر هر دوی آنها میپردازیم.
رادیاتور قرنیزی الکترونیک
این محصول با روشن کردن ترموستات خود هوایی با دمای پایین را از نزدیک زمین به داخل میکشد و از کناره کابلهای کنار پره های فلزی رادیاتور، هوا را به داخل هدایت کرده وآن را تبدیل به هوایی با دمای بالا میکند. پس از آن هوای گرم شده از طریق فن تعبیه شده در داخل رادیاتور قرنیزی، به داخل محیط فرستاده میشود.
این مدل الکترونیکی با مصرف مستقیم برق موجب افزایش هزینه مصرف کننده میشود. در کنار آن گرم شدن سریع فضا و استفاده آسان از آنها موجب مرغوبیت این مدل در بین انواع رادیاتور قرنیزی شده است.

رادیاتور قرنیزی هیدرونیک
این سیستم در انتقال حرارت از طریق جابجایی آب داغ توسط مجموعه ای از لولههای مسی و جریان طولانی آب در پرههای متصل به شبکه مسی موثر است. با عبور جریان آب گرم از پرههای مسی باعث گرم شدن آن و هوای اطرافشان میشود. در نهایت برای دستیابی به هوای مطلوب، هوای سرد آن از پایین رادیاتور به سمت داخل وارد شده و توسط پرهها گرم میشود.
توجه داشته باشید که در این مدل از رادیاتورها آب گرم ورودی میتواند از هر منبعی باشد.
مزایا و معایب رادیاتور قرنیزی
از آنجا که برای برخی از افراد میزان مصرف انرژی و برای برخی دیگر زیبا بودن دکوراسیون خانه اهمیت زیادی دارد. لذا شما نیز اگر به دنبال تهیه سیستم گرمایشی برای منزل خود هستید و رادیاتور قرنیزی از گزینههای شماست؛ به شما توصیه می شود تا با با دقت به مهم ترین مزایا و معایب با این محصول و مقایسه آن با خواستههای خود انتخاب بهتری را داشته باشید.

مزایای رادیاتور قرنیزی
- ایجاد امنیت بالا مهمترین مزایای آن برای خانوادههایی با بچههای کوچک و حیوانات خانگی است.
- جلوگیری از ورود سرما همزمان با حفظ گرما و در نتیجه امنطقه گرمایشی وسیعی ایجاد میکند.
- طراحی منحصر به فرد و قابل تغییر بودن آن با توجه به دکوراسیون خانه باعث محبوبیت انواع رادیاتور قرنیزی شده است.
- صرفه جویی انرژی بیش از ۳۰ درصد به خصوص در مدل هیدروپونیکی آن بسیار مورد توجه واقع شده.
- افزایش دمای محیط در مدت بسیار کوتاه به دلیل نصب بودن آن بر روی دیوار از اهمیت زیادی خصوصا در فصل زمستان برخوردار است.
- کاهش قابل توجه مخارج مربوط به لوله کشی های اولیه از دیگر ویژگیهای مثبت این محصول محسوب میشود.
- اشغال نکردن فضای داخلی خانه از مزایای رادیاتور قرنیزی در خانه های کوچک محسوب میشود.
معایب رادیاتور قرنیزی
- هزینه بالای نصب برخلاف نصب آسان، اولین عیب مهم این محصول است.
- ایجاد محدودیت در چیدمان منزل خصوصاً برای وسایل برقی که در اثر گرما آسیب میبینند.
- تمرکز بیشتر بر روی دیوارهای بیرونی خصوصا دیواهای پنجره دار به دلیل پدیده همرفت از دیگر معایب رادیاتور های قرنیزی محسوب میشود.
- نداشتن گرمای ثابت در تمام محیط خانه درمدل الکترونیکی موجب نارضایتی تعدادی از مصرف کنندگان شده است.
- مصرف حجم بالای برق و دیرتر گرم شدن مدل الکترونیکی باعث شده عده ای از استفاده این محصول صرف نظر کنند.
- عمر کوتاه ده ساله آنها و نیاز به تعویض از آخرین عیوب آن است.

در آخر بخوانید
اگر پس از خواندن مزایا و معایب رادیاتور قرنیزی باز هم خواستار انتخاب رادیاتور قرنیزی به عنوان سیستم گرمایشی منزل خود هستید. لازم است با شرکت های تولید کننده این محصول مشورت کنید تا آنها با در نظر گرفتن ویژگی ها و اندازه محیط خانه شمادر میان انواع رادیاتور قرنیزی بهترین را به شما ما پیشنهاد کنند و محصولی متناسب با فضای خانه برایتان طراحی کنند.